Förvaltning

Förvaltningsservice

Sedan juni 2005 har förvaltningsservice förvaltat Sveahem Bostäder & Lokaler AB:s bestånd på Finstavägen 26-34 cirka 180 lägenheter, där även ett seniorboende finns, samt sedan maj 2007 ytterligare 420 lägenheter åt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) och KlaraBo. Sedan 2019 förvaltar vi också Svedins Fastigheter och Drakstadens Fastigheter. LAC svarar för reception och felanmälan samt med personal för drift och underhållsarbeten. Detta ger även övriga boende i området med egna fastigheter en chans till hjälp och stöd med bland annat snöskottning, gräsklippning samt reparationsarbeten.

 

LAC har såväl personal och maskiner som kunnande. Vi har även utbildad snickare med våtrumsbehörighet samt ett stort kontaktnät till dem flesta befintliga hantverksgrupper.

 

Om du vill veta mer om våra tjänster inom fastighetsförvaltning är du välkommen att höra av dig.

Hammarvägen

Lediga lägenheter

Söker du lägenhet i Sundsbruk och vill veta vad som finns tillgängligt att hyra just nu?

 

Lediga lägenheter hos KlaraBo och SBB Norden publiceras på bostadsportalen HomeQ. Besök deras hemsida för mer information. Välj med fördel visningsläget “kartvy” för att få en enkel överblick över lägenheterna i Sundsbruk. Glöm inte att spara och bevaka din sökning så att du inte missar när vi lägger upp fler lägenheter.

 

Söker du däremot lägenhet hos Sveahem är du välkommen att kontakta oss på kontoret för mer information.

 

Annica Lundström
Tel: 070- 300 17 09
E-post: annica.lundstrom@ljusta.se

 

Catarina Olofsson
Tel: 070-214 34 75
E-post: catarina.olofsson@ljusta.se

Tom lgh